Face lift ; huid wordt gereinigd met hydrating facial cleanser van Image skincare , daarna met total facial cleanser deze is nodig om uw huid voor te bereiden voor een optimaal  behandeling . I-prep degreasing solution wordt aangebracht om de huid vetvrij te maken. Peeling signature facelift solution wordt  met een i-swab dunne laag gemasseerd 1 minuut lang ,vervolgens met total resurfacing masque, hierna opnieuw signature facelift solution met een dunne laag hydrating enzyme masque , Enhanger 2 druppels 25%hyaluronic facial enhanger lichtjes in de huid gemasseerd.  nabehandeling anti-aging serum, lip enhancement complex op de lippen,

homepage-006over-ons-2-3

Ipeel met Image Skin care behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven.

I Peeling met Image skincare Ormedic lift zeer geschikt voor geïrriteerde huid, de behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen, peeling bevat natuurlijke fruitenzymen. Signature face lift deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal voor u. bevat hoge actieve enzymen waardoor cel vernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten.

The Ormedic Image Skincare resultaatgericht; huid te kalmeren en te versterken

Ormedic balancingfacial cleanser ,bevat hyaluronzuur deze trekt water aan om de gezonde vochtbalans van de huid te herstellen, Panthenol is een huidconditioner die geeft een zijdezacht gevoel,Calendula deze werkt kalmerend en antibacterieel

Ormedic Balaning gel Polisher,zeer geschikt voor doffe huid, het stimuleert de celvernieuwing en geeft een stralend gevoel.

Hyaluronzuur werkt heel goed in de huid ,zorgt voor hydratatie en trekt water aan de huid waardoor de huid zacht aan voelt , verder de serum is verrijkt met antioxidanten en vitaminen.