Acne

Duur van de behandeling is afhankelijk van het oppervlak dat behandeld moet worden.

De behandeling kan met een  hoofdhuidmassage (  nek, schouder)90 min  in totaal

eerst wordt een stappenplan gemaakt ; reinigen, voorbehandeling, ledigen comedo, (blackheads- white heads), pustels of papel, de huid kalmeren (masker) nabehandelen , advies voor thuisbehandeling.

Om een goed beeld te krijgen en een goede resultaat te behalen is het belangrijk om een te kijken naar de  plaats, rangschikking, omvang, vorm van de plek, omtrek, kleur, efflorescentie PROVOKE  bijv een pustela is een zichtbare holte gevuld met purulent vocht, pus, zonder eigen wand 1cm meestal in epidermis gelegen dit is een puist , deze kun je goed behandendelen.

om tot een optimaal resultaat te komen, zonder littekens zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Behandelingen kunnen door uw verzekering vergoed worden.

Acne litteken behandeling

littekens worden gevormd na diepe beschadiging van de huid. het littekenweefsel best uit collageen (bindweefsel)soorten littekens zijn gewone littekens hierbij is er een vlekje in het normale niveau van de huid . Atrofische littekens deze is er sprake van zeer dun laagje littekenweefsel, worden gezien bij virus,schimmel, chronische discoide lupus,erythematosus.

Littekens na Acne ;  ‘acne gonglobata. hoe langer de acne bestaat en niet of onvoldoende behandeld wordt, des te groter is de kans op blijvend weefselbeschadiging.

Beste manier om vroegtijdig te behandelen.

Icepick littekens  2mm ,zijn smalle diepe littekens die tot in de diepe dermis,  subcutis reiken en eindigen in een punt. Rolling littekens deze zijn  golvend aspect aan de huid  4-5mm ,Boxcar littekens zijn ronde tot ovale depressies met een scherpe verticale rand in de diepte in een punt. hypertrofische littekens  ontstaan  bij overproductie van fribrine weefsel door bindweefselcellen in de huid waardoor sterk waardoor er verdikte littekens ontstaan, het zijn roze dikke strengen,  plaques op de huid  deze kunnen van 3 weken na verwondingen tot een jaar . Keloïd littekens zijn een soort hypertrofische littekens, groeien ze  over de grenzen van de verwondingen heen en kunnen ook  grote huidgebieden bedekken .

Op basis hiervan kunnen we een intensieve behandelplan opstellen.

we kijken naar de ernst mild ,matig ,matig -hevig ,hevig

littekens gradering graad 1, graad2, graad3, graad4

Acné Therapie met Image SKINCARE

Hierbij is een intake 10 min gratis.

Behandeling met Acne Facial , huidindicaties, acne, vette huid,  acne gevoelige huid. Behandeling wordt gedaan met een clarifying gel cleanser, om de huid vetvrij te maken wordt er  met I-prep degreasing solution ontvet , daarna  met een  masker en  2 druppels 25% retinol behandeld. Verder wordt er gebruik gemaakt van een hydrating enzyme masque met 2 druppels vitamine c. en om uw huid te beschermen wordt er prevention 50spf  over het behandelde gebied aangebracht. Voor nazorg , gratis Image post treatment kit.

Behandeling  45 minuten ( kuurbehandeling  om de twee weken) .

Acne Lift is een peeling is combinatie van salicylzuur, glycolzuur. het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. het glycolzuur is een keratolytische stof dat voor exfoliatie v dode huidcellen zorgt en voor snellere cel vernieuwing. uitstekende veilige zachte peeling.

(Deze behandeling  met een verwijsbrief van de huisarts , kan vergoed worden door uw zorgverzekering)