IMG_6596Voya is een organic product.  Het is de kracht van de natuur , deze  biologische en ecologisch product is afkomstig uit de natuur zee , de Atlantische kust van Ierland en  is met de hand geplukt zeewier.

De huid wordt  intens gevoed , werkt ; activeren,  stimuleert de bloedsomloop ,  ontgiftend,  voelt licht aan en trekt snel in de huid.  Huid voelt soepel aan en  geeft een fris gevoel.

Zeer geschikt voor Anti-aging Facials , deze kan uitgebreid worden met zeewierbladeren puur natuur.

Laat uw huid compleet verwennen met de exclusieve Lamanaria zeewierbladeren . deze geeft een stralend, rust gevoel.

Facial kan uitgebreid worden met een Marine Eye treatment.

Is een aanrader terwijl u ontspant met de marine eye treatment behandeling, krijgt u een  uitgebreide gezichtsbehandeling  wat resultaat gericht  is en geeft de huid een frisse uitstraling.

Behandeling gaat als volgt;   voorbehandeling reiniging ,  deze is belangrijk om de huid te verweken met  marine masker van rosemary,  rijk aan seeweed mineralen, hierna gezichtsmassage met my little hero facial serum  deze  geeft balans  bij een dehydratie of irritatie aan de huid , daarna  een  masker  om de huid te herstellen en te kalmeren, nabehandeling  is met serum deze  brengt de huid in een optimale balans en zorgt voor hydratatie

anti ageIMG_6602